Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
20 jul. Zwolse tennis kampioenschappen
20 jun. Vacature Parkcommisie
19 mei Vrijwilligersdienst, statiegeld en afkoop van vrij
9 mei Contributie 2017
22 apr. Clubkampioenschappen 2017
20 apr. Analyse clubkampioenschappen
1 apr. Zomertraining 2017
28 maa. Gereed maken van de banen
20 jan. Aanmeldformulier 2017
9 nov. ClubApp is online!
31 mei Lidmaatschap bij ZLTB
16 maa. Verbeteringen aan clubhuis en banen
14 sep. Schenktijden!
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Activiteitencommissie.jpg
PR-commissie.jpg
generatietoernooi 2013-3.jpg
Meest recente foto's
Zwolse tennis kampioenschappen
 Sanne Weijschedé  Algemeen  5x gelezen

Na de zomervakantie staat er weer een leuk toernooi op de planning namelijk de Zwolse tennis kampioenschappen. De ZTK zijn van 17 t/m 24 september.

Klik de onderstaande download voor meer informatie aan. Inschrijven kan via www.toernooi.nl. 

 


Download bestanden
Zwolse tennis kampioenschappen 503 KB (5x opgehaald)
donderdag 20 juli 2017, 07:07 uur
Jeugdkamp ZLTB op 7 en 8 juli 2017
 Sanne Weijschedé  Jeugdhonk  5x gelezen

Als ik aan kom fietsen ziet het er al gezellig uit. Een opgeblazen stormbaan op het grasveld, daarnaast een kring van tenten. Daarop en tussendoor allerlei krioelende jongeren en wat volwassenen. Het jeugdkamp mag dit jaar 36 deelnemers begroeten, met een leeftijd tussen 5 en 13 jaar. De jeugdcommissie heeft, samen met Breakpoint, weer eens flink uitgepakt voor wat toch wel het hoogtepunt van het seizoen genoemd mag worden. Het programma is uitdagend met tennis, spannende spelen en natuurlijk slapen in een tent met je maatjes vlakbij de tennisbanen.

Even het programma door nemen: vrijdag verzamelen om 4 uur. Tenten opzetten, zorg dat je een goed plekje krijgt. Rond 5 een tenniscircuit door de trainers Jelle en Wilco. Na het avondeten en wat ontspannen is er een levend stratego in het Clauspark. Dan worden rond half 10 de jongsten, (groep 2, 3 en 4) opgehaald door hun ouders. Het was een vermoeiende dag en ze kunnen lekker thuis in hun eigen bed slapen.

Voor de ouderen wordt het dan echt uitdagend: het smokkelspel. Daarvoor moet het wel donker zijn en is het Engels werk een perfecte locatie. De jeugd moet zakjes met wit poeder (!) vanuit 2 kanten van het bos naar een centraal punt smokkelen. Echter, de douaniers zijn de tegenstanders die hen kunnen tegenhouden. En dat alles in een donker bos. Daarna nog een potje lasergamen, dus het is begrijpelijk dat de laatsten pas tegen half 2 in slaap vallen. Zoveel om over na te praten. Wat onbegrijpelijk is: rond 5 uur in de vroege ochtend staan de eersten alweer te tennissen. Echte dauwtrappers. Wat een enthousiasme en energie! Rond half 7 wordt iedereen gedwongen op te staan, daartoe aangemoedigd door de vroege vogels. Ach ja, het is licht en het is een feestweekend, waarom nog langer snurken?

Bij de begeleiders valt nu een duidelijk onderscheid te maken tussen de tentslapers en de thuisslapers. De fitheid verschilt nogal. Alles voor de pret van de jeugd. Na het ontbijt wordt de stormbaan opgebouwd met enige vertraging. Daarna zijn de kids alweer snel terug te vinden op de banen, op de wip of met een voetbal lekker op het gras, 2 teams zijn snel gevormd. Er staat ranja klaar en appeltjes voor de resterende dorst.

Tenslotte om 10 uur verzamelen, want een bijna professionele clinic staat voor de deur. Tien volwassen spelers uit de beste dames- en herenteams zijn opgetrommeld om de jongelui weer een stapje verder te helpen. Frank, Danny, Jeroen, Sander, Emma, Wilco, Marianne, Robert, Marijke en Wilco staan te trappelen om hun tenniskunde door te geven op een speelse manier. Elk neemt 4 jeugdspelers onder zijn/haar hoede en er wordt regelmatig doorgedraaid.

Het festijn wordt afgesloten met een broodje knak en daarna moet iedereen nog even helpen met de tenten opruimen. Het was een zeer geslaagd kamp met dank aan de inzet van de alle aanwezigen. De jeugd zal vast thuiskomen met vele sterke verhalen en vanavond slapen als een roos.

Frans van Delft


donderdag 20 juli 2017, 07:03 uur 0 reacties (reageer)
Your hosting Peperbus toernooi eindigt zonnig.
 Sanne Weijschedé  Activiteiten  39x gelezen

Vandaag was alweer de finaledag van het open toernooi georganiseerd door een enthousiaste toernooicommissie bij ZLTB. En het zonnetje scheen. Dat was goed nieuws voor de organisatoren want de afgelopen dagen moest regelmatig uitgeweken worden naar andere parken vanwege de overvloedige regenval, vooral op woensdag. De regenmeter gaf toen al snel 30 mm aan. Te veel voor de gravelbanen. Gelukkig sprongen andere clubs bij, tot Meppel aan toe. Met dank daarvoor. Zo lukte het toch alle wedstrijden te spelen en iedereen aan bod te laten komen.

Op zondag dus de afsluiting. Een gezellige drukte rond de banen. Zonnetje, een windje en het was goed toeven op het terras met een drankje van de bar of een warm hapje van de barbecue. De laatste wedstrijden in alle categorieën brachten veel mensen op de been. Gewone toeschouwers, clubgenoten, maar ook vrienden, vriendinnen, ouders en kinderen.  Er kan met een goed gevoel teruggekeken worden. Wederom een geslaagd toernooi dankzij de inzet van vooral de Peperbus- commissie en vele andere vrijwilligers. Het zal even wat rustiger worden rond het tennispark. De zomervakantie komt eraan.

FvD


dinsdag 4 juli 2017, 08:22 uur 0 reacties (reageer)
Vacature Parkcommisie
 Sanne Weijschedé  Vacatures  61x gelezen

Voor de parkcommissie van ZLTB wordt nog gezocht naar wat versterking (m/v).

Korte omschrijving van de activiteiten: het aanpakken van de lopende zaken rondom de tennisbanen, zoals daar zijn: grasmaaien rond de speeltoestellen voor de kinderen, het verwijderen van onkruid, het verzorgen van de bloembakken, het snoeien van de struiken.

Tijdstip: bijvoorbeeld eens in de twee weken op weekdagen tussen 10 en 12 in de ochtend of in overleg met de andere commissieleden op andere momenten.  De werkzaamheden kunnen gelden als invulling van de vrijwilligersdiensten.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunnen belangstellenden contact opnemen met Adri Blomme, te bereiken per telefoonnummer 06-48421295 of per mail: amblomme@cs.com


dinsdag 20 juni 2017, 13:44 uur


Vrijwilligersdienst, statiegeld en afkoop van vrij
 Sanne Weijschedé  Algemeen  118x gelezen

Bij ZLTB hoort ook vrijwilligerswerk, wat inhoudt dat er minimaal twee keer per seizoen een taak moet worden gedaan (bv. kantinedienst, baanonderhoud, deelname in een commissie etc.). Ieder clublid is er zelf verantwoordelijk voor dat hij/zij zich 2 keer per seizoen voor zijn/haar vrijwilligerstaken opgeeft.

Als je lid bent geworden betaal je éénmalig €60,- statiegeld (als borg). Als je je vrijwilligersdienst uitvoert, betaal je het volgende jaar geen statiegeld. Wil je je vrijwilligerstaken afkopen dan kun je dat aangeven. In dat geval betaal je ieder jaar €60,- als afkoop van je vrijwilligerstaken. Indien na een seizoen blijkt dat een clublid geen vrijwilligerstaken heeft uitgevoerd en dat niet heeft afgekocht, dan wordt achteraf de afkoopsom van €60,- voor dat seizoen in rekening gebracht.
Als je je lidmaatschap beëindigt dan krijg je het statiegeld terug dat je aan het begin van je lidmaatschap hebt betaald.

vrijdag 19 mei 2017, 20:11 uur
Vrijwilligers G-tennis
 Sanne Weijschedé  Vacatures  87x gelezen

Vrijwilligers gezocht voor G-tennis kinderen!

Op de woensdagmiddag van 16.00-17.00 uur zoeken we vrijwilligers, die kunnen ondersteunen tijdens de tennislessen G-tennis voor kinderen. 

Aanmelden kan per mail: wilcolindeboom@hotmail.com

vrijdag 19 mei 2017, 20:11 uur
Parkonderhoud
 Sanne Weijschedé  Algemeen  95x gelezen

Ter info aan alle gebruikers van de ZLTB banen: bij de bar ligt een boekje (zwart met rode strepen) te vinden!

De bedoeling hiervan is dat je de gebreken e.d. van de baan hierin noteert zodat de groundsman dit z.s.m. kan herstellen :) Allemaal vriendelijk bedankt! 


vrijdag 19 mei 2017, 20:08 uur
Najaarscompetitie 2017
 Sanne Weijschedé  Competitie  96x gelezen

Beste leden en in het bijzonder de competitiespelers,

 

We zitten nog middenin de Voorjaarscompetitie, maar we willen jullie toch alweer aandacht vragen voor de Najaarscompetitie 2017. De inschrijving is hiervoor alweer gestart en tot 1 juni kunnen we weer teams gaan opgeven. Afgelopen jaar deden er 4 teams van ZLTB mee: 2 damesteams op vrijdagavond en een damesteam en mixteam op de zaterdag. We hopen dat we dit jaar nog meer deelnemende teams mogen verwelkomen!

 

De speeldata zijn van 16-09-2017 tm 28-10-2017 voor de zaterdag. Voor alle data en meer info op de knltb site zie:

http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/najaarscompetitie/

In het wedstrijdbulletin op pagina 7 vind je alle competitievormen die worden aangeboden. Dit komt grotendeels overeen met de Voorjaarscompetitie.

 

Speel je ook FTO en zou je dit graag willen combineren met de Najaarscompetitie? Neem contact op met de TC en we bekijken de opties samen met je.

 

Je kan je alleen opgeven of als een geheel team. Voor opgave hoef je alleen een mail naar de TC te sturen (tc@zltb.nl) met de volgende informatie:

 

Naam/namen

Telefoonnummer

Speelsterkte enkel en dubbel

Voorkeur competitie (speeldag en speelvormen)

 

We hopen op veel inschrijvingen! 

 

Met sportieve groet

De TC


maandag 15 mei 2017, 12:23 uur
Contributie 2017
 Sanne Weijschedé  Algemeen  156x gelezen

Beste clublid,

Er worden binnen ZLTB op dit moment een aantal slagen gemaakt om de processen binnen onze vereniging te verbeteren. Eén van deze slagen betreft de inning van de contributies over 2017. In het verleden kostte het veel moeite om de contributies te innen. Ook de informatievoorziening richting de leden over het moment van inning was voor verbetering vatbaar. Ook hierin willen we graag een volgende slag in maken. Daarom is de inning van de contributies vanaf dit jaar uitbesteed aan KNLTB.Collect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van verenigingsgelden. 

 

Voor alle duidelijkheid: KNLTB.Collect is geen incassobureau maar een samenwerkingsverband tussen KNLTB en aangesloten tennisverenigingen die zowel voor de leden als de verenigingen voordelen oplevert. Het voordeel voor leden is de verbeterde informatievoorziening rondom de inning en de gebruiksvriendelijke wijze waarmee de contributies voldaan kunnen worden.

KNLTB.Collect verzorgt dus voortaan de inning van de ZLTB contributies. Je ontvangt daartoe binnenkort van KNLTB.Collect een e-mail met het verzoek om je contributie te betalen. Door op een link te klikken kom je op een persoonlijke betaalpagina van KNLTB.Collect waar je jouw verenigingsfactuur kunt zien en betalen. Je krijgt daarbij de keuze om via automatische incasso of via iDEAL te betalen. Mocht jouw mailadres niet juist of onbekend zijn dan ontvang je een bericht per sms. Indien ook je mobiele nummer niet juist of onbekend is wordt er een factuur per post gestuurd.

 Een deel van je persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) zal hiervoor door ons worden verstrekt aan KNLTB.Collect en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester, voor KNLTB.Collect en jouwzelf als clublid. Deze verwerking zal plaatsvinden geheel conform de vereisten van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp). Als clublid kun je er derhalve op vertrouwen dat jouw gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de inning van contributies worden gebruikt en nooit aan derden voor commerciële doeleinden worden verstrekt.

Samenvattend, binnenkort ontvang je dus een e-mail van KNLTB.Collect met het verzoek om je ZLTB contributie voor 2017, naar eigen voorkeur via Ideal of automatische incasso, te betalen.

 

Namens het ZLTB Bestuur

Harry Beumer


dinsdag 9 mei 2017, 17:50 uur
Commissieleden activiteitencommissie gezocht
 Annemiek Loman  Algemeen  132x gelezen

De activiteitencommissie (Wilco Lindeboom, Bas Koelmans, Annemiek Loman) is dringend op zoek naar uitbreiding van de commissie. Wat organiseert deze commissie?

* Maandagavond toss

* ZLTB's clubavond

* Laddercompetitie

* Vrijwilligersactiviteit

* Nieuwjaarsborrel

Daarnaast is er een coördinerende rol vanuit de commissie naar het stratentoernooi, Peperbustoernooi, clubkampioenschappen en ZTK, waarbij wij streven om binnen elk van deze toernooien een commissielid af te vaardigen. 


 

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om mee te helpen in de organisatie van bovenstaande evenementen, neem dan contact op met een van de commissieleden of mail naar ac@zltb.nl.

dinsdag 2 mei 2017, 11:35 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Activiteiten
 Algemeen
 Competitie
 Handleidingen
 Jeugdhonk
 Kantine en bardienst
 Nieuwsbrief
 NOC/NSF jeugd en alcohol
 Parkonderhoud
 Privacy
 Recreanten competitie
 Rolstoel & G-Tennis
 Social Media
 Studenten bij ZLTB
 Tennishal
 Tennisles
 Tossavond
 Vacatures
 Webcam & Buienradar
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams