Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
22 apr. Clubkampioenschappen 2017
20 apr. Analyse clubkampioenschappen
1 apr. Zomertraining 2017
28 maa. Gereed maken van de banen
20 jan. Aanmeldformulier 2017
9 nov. ClubApp is online!
31 mei Lidmaatschap bij ZLTB
16 maa. Verbeteringen aan clubhuis en banen
14 sep. Schenktijden!
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Activiteitencommissie.jpg
PR-commissie.jpg
generatietoernooi 2013-3.jpg
Meest recente foto's
Clubkampioenschappen 2017
 Sanne Weijschedé  Algemeen  20x gelezen
Van 5 t/m 9 juni.

Inschrijven kan vanaf NU via www.toernooi.nl  

Meer info? open het bijgevoegde bestand. 


Download bestanden
Clubkampioenschappen 2017 390 KB (20x opgehaald)

Van 5 t/m 9 juni.

Schrijf je snel in en doe gezellig mee! :) 

zaterdag 22 april 2017, 08:59 uur
Analyse clubkampioenschappen
 Sanne Weijschedé  Algemeen  107x gelezen
Evaluatie Clubkampioenschappen

In het najaar van 2016 werd tijdens in overleg met het bestuur besloten om in samenwerking met de activiteitencommissie en de clubkampioenschappencommissie de clubkampioenschappen voor de senioren te evalueren. De aanleiding hiervan is dat er sprake is van een teruglopend deelnemersaantal over de laatste jaren.  Er werd besloten om een enquête op te stellen om informatie bij de leden te verzamelen en te analyseren.

Helaas is er geen informatie beschikbaar gekomen vanuit de clubkampioenschappen over deelnermersaantallen afgelopen jaren en de manier van organiseren, zodat een goede vergelijking lastig is. Echter, de enquête kan wel enig inzicht geven.

Met deze enquête willen we in kaart brengen of de leden een clubkampioenschap willen, hoe deze ingevuld moet worden en hoe we een maximaal deelnemersveld kunnen behalen.

Benieuwd naar de resultaten? Download het bestand hieronder en lees verder..

 

BEDANKT VOOR HET INVULLEN!!  Download bestanden
Analyse enquete clubkampioenschappen 242 KB (49x opgehaald)
donderdag 20 april 2017, 18:30 uur
Zomertraining 2017
 Sanne Weijschedé  Tennisles  78x gelezen
Beste ZLTB-ers,

Het zomerseizoen gaat nu echt beginnen. De trainingen zijn ingedeeld. We hebben geprobeerd het weer zo goed mogelijk in te delen voor iedereen. We zullen de eerste week ook gebruiken om te kijken of de groepen en tijden een beetje kloppen. Mocht het zo zijn dat het tijdstip/ dag echt niet past, laat het dan via de mail weten jelle@breakpoint.nu 

We starten maandag 3 april as. Er wordt niet getraind tijdens de basisschool vakanties, en tijdens ons Peperbus toernooi (inschrijving hiervoor is al open)

We kijken in ieder geval uit naar weer een mooi trainingsseizoen.

Tot op de baan

Trainers van Breakpoint Harold, Wilco en Jelle


Download bestanden
Zomertraining 2017 80 KB (160x opgehaald)
zaterdag 1 april 2017, 17:50 uur
Gereed maken van de banen
 Sanne Weijschedé  Parkonderhoud  58x gelezen

Zoals jullie weten is er dit weekend hard gewerkt om baan 3 en baan 4 weer gereed te hebben voor het seizoen. Baan 5, 6 en 7 moeten nog gedaan worden. Hierbij is alle hulp van harte welkom! Daarom zijn we op zoek naar een aantal vrijwilligers die a.s. woensdag zouden kunnen helpen met het leggen van de banen zodat we er met z'n allen zo snel mogelijk op kunnen spelen. 

Het streven is om in 2 groepen te werken zodat we voor het weekend de banen gereed hebben. 

-       Groep 1 zal bezig zijn van 13:00 tot 16:00

-       Groep 2 zal starten om 19:30 en bezig zijn tot 21:30

In overleg met de kantine commissie is het mogelijk om dit te doen als vrijwilligerstaak.

Wil jij de club een handje helpen om gereed te zijn voor het aankomende seizoen en heb je a.s. woensdag (nog) niks in je agenda staan? Kom helpen!!

In totaal zijn er per groep zo’n 8 vrijwilligers nodig om het werk gedaan te krijgen. 

Aanmelden kan via Adri Blommen. Zijn emailadres is: amblomme@cs.com

dinsdag 28 maart 2017, 18:25 uur


DE TOSS GAAT WEER LOS VANAF MAANDAG 3 APRIL 2017!!
 Sanne Weijschedé  Algemeen  54x gelezen

Informatie toss:

Tijdens de toss worden er middels racket-trekken dubbelcombinaties gevormd. Op die manier ontstaan er verrassende combinaties en leert men elkaar beter kennen. Mochten er mensen graag een ronde met elkaar willen spelen, moet dat natuurlijk geen probleem zijn. Aan het einde van elke spelronde gaat er een zoemer. Degenen die dan nog een potje willen spelen, kunnen hun racket weer op de stapel leggen.
Er wordt gespeeld middels het normale tennispuntensysteem.
De toss begint om 19.30u, eindigt om 22.00u en er zijn spelrondes om de 25 minuten. Je hoeft je niet op te geven en je kan bij elke spelronde in- of uitstromen.
- Spelronde 1: 19.30u -19.55u
- Spelronde 2: 20.00u – 20.25u
- Spelronde 3: 20.30u – 20.55u
- Spelronde 4: 21.00u – 21.25u
- Spelronde 5: 21.30u – 21.55u

De toss wordt elke maandag georganiseerd door de activiteitencommissie onder leiding van de stagiaire Skip, met uitzondering van de vakantieperiode juli-augustus en de feestdagen. Voor de toss-data, zie de activiteitenkalender op de website of de jaarkalender in de kantine.

“Skip’s half uurtje”:
Elke maandag tijdens de wekelijkse toss ga ik in ronde 2 (van 20.00 t/m 20.25) en ronde 3 (van 20.30 t/m 20.55) een onderwerp bespreken waar ik vervolgens een drill-vorm of wedstrijd-vorm aan ga plakken. Natuurlijk is het niet verplicht om mee te doen, daarom doen we ‘Skip’s half uurtje’ ook op maar 1 tennisbaan, zodat de mensen die graag een dubbel of een enkel willen spelen dat ook kunnen doen.

‘Skip’s half uurtje’ is net zoals de toss bedoeld voor leden van de club om lekker een balletje te slaan. Natuurlijk hoop ik wel dat jullie wat leren tijdens ‘Skip’s half uurtje’. Binnenkort worden de thema’s bekend gemaakt!
Loopt er iets niet of zijn er vragen, neem dan contact op met ac@zltb.nlvrijdag 24 maart 2017, 08:24 uur
FOTOWEDSTRIJD TIJDENS DE VOORJAARSCOMPETITIE!
 Sanne Weijschedé  Competitie  48x gelezen

Aangezien ZLTB zo’n gezellige club is, willen we graag dat we ook meer gaan leven in de social media! Want des te meer gezelligheid we uitstralen, des te aantrekkelijker wordt het voor potentiële nieuwe leden om lid te worden van onze fantastische vereniging.

Dit jaar wordt er tijdens de voorjaarscompetitie een fotowedstrijd gehouden onder al onze 19 ZLTB-competitieteams. Het gaat erom wie de meest leuke, originele, ludieke, gekke, gezelligste groepsfoto van het hele voorjaarscompetitieseizoen kan maken. Dit kan bijvoorbeeld aan de bar, op het tennisveld, in de kleedkamer, onder de douche??. Het is de bedoeling dat elk team iedere speeldag een foto instuurt. Vervolgens zal er wekelijks door Jan Mallinckrodt van de PR-commissie een winnaar worden uitgeroepen, die mee dingt naar die fantastisch lekkere hoofdprijs! Uit alle weekwinnaars zal er een uiteindelijke winnaar gekozen worden en deze wint een goede fles wijn met een heerlijke borrelplank voor zijn/haar team. De foto’s van de weekwinnaars zullen eveneens een leuk plekje krijgen in de kantine en verschijnen wekelijks op onze facebookpagina!

Spelregels:
• De fotowedstrijdperiode staat gelijk aan de periode van de voorjaarscompetitie.
• Mail je foto iedere speeldag uiterlijk voor de aansluitende maandag 12.00 uur naar ja.mallinckrodt@wxs.nl of app je foto naar Jan Mallinckrodt op telnr: 06-33848829 voorzien van de namen van de teamleden op de foto en de naam van je team! (Bijv. Piet, Henk, Klaas en Jan/Zondag Heren 3)
• Elke maandagavond zal op facebook bekend worden gemaakt, wie de weekwinnaar is. Op zaterdag 27 mei zal tijdens de jaarlijkse BBQ de winnaar bekend worden gemaakt!

SUCCES ALLEMAAL!


vrijdag 24 maart 2017, 08:23 uur
Informatie competitie voorjaar 2017
 Sanne Weijschedé  Competitie  186x gelezen

Beste comptitiespeler,

Het aftellen voor de Voorjaarscompetitie 2017 is nu echt begonnen! Een bijzonder competitiejaar, want de KNLTB heeft voor dit jaar een aantal wijzigingen doorgevoerd. Hierover kun je lezen in dit overzicht. Daarnaast willen we je graag informeren over de Kick off van de competitie.

Kick-off Voorjaarscompetitie 2017

Op zondag 2 april vindt de kick-off van de competitie plaats in de kantine. De aanvoerders kunnen tussen 14.00 en 16.00 de wedstrijdformulieren, spelerspasjes en ballen komen halen. Na het voldoen van de competitiebijdrage (alleen pinnen) krijgen ze de spullen mee. Het bedrag komt voor dit jaar uit op €80 voor de teams op dinsdag, zaterdag en Heren 4 op zondag en €100 voor de overige teams op zondag. Het verschil komt doordat de zondag andere ballen gebruikt.

Let op: tijdens de kickoff kunnen er extra ballen worden ingekocht. Blikken Dunlop Max 3 ballen voor €5 en Dunlop Match 4 ballen voor €10.

Compact Spelen

De KNLTB biedt dit jaar aan clubs de mogelijkheid om te kiezen voor Compact spelen. Voor meer informatie hierover zie:

http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/competitie-nieuwe-stijl/compact-spelen/

Elke club kan de keuze maken voor Compact Spelen. Dit geldt per speeldag voor de gehele competitie (bvb alle teams van een club op de zaterdag moeten dan de gehele competitie Compact Spelen).

Dit systeem is vooral bedacht voor clubs die moeite hebben om het speelschema op een bepaalde dag af te werken. Voor ZLTB geldt dit niet. We hebben daarom besloten om voor ZLTB geen Compact Spelen toe te passen.

Let op: het kan dus wel zijn dat je bij een uitwedstrijd te maken krijgt met dit systeem. Dit moet duidelijk vooraf zijn aangegeven door de ontvangende club.

Wijzigingen 2017

De KNLTB heeft voor 2017 een aantal wijzigingen doorgevoerd om de planning voor de competitie flexibeler te maken. Hierover kun je lezen op:

http://www.centrecourt.nl/competitie-nieuwe-stijl

Let hierbij vooral op de wijzigingen mbt het indoor spelen en het bekendmaken van de dubbelopstelling na de enkel spelen.

Bardienst

Zoals vorig jaar al aangegeven hebben we dit jaar de hulp van de competitieteams nodig de invulling van de bardiensten. Op 2 april kun je je tijdens de Kick Off inschrijven voor een van de bardiensten tijdens de competitie. Doe je dit niet zal de barcommissie de overige teams inplannen. In een weekend zijn er 3 dagdelen te verdelen. Eerste optie is zaterdag rond 17.00 uur na het spelen van je eigen wedstrijden tot sluit. Optie 2 is op zondagochtend van 9.15 uur tot 13.15 uur, of optie 3 zondagmiddag van 13.15 uur tot 17.15 uur. De werkzaamheden zijn natuurlijk bardienst draaien, broodjes smeren, maar ook opruimen in en om de kantine. En op zaterdagavond gaat het ook om het afsluiten van de kantine en eventueel het regelen van avondeten voor de competitieteams.

Mocht je na het lezen van deze mail nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op met de tc via tc@zltb.nl.

 

Met sportieve groet

De TC


vrijdag 10 maart 2017, 14:32 uur
Kleding ZLTB
 Annemiek Loman  Algemeen  76x gelezen

Wil jij ook met trots voor de club de voorjaarscompetitie en overige toernooien spelen in mooi ZLTB blauw?
Vanaf heden kun je weer in de kantine verschillende maten passen/bestellen en ook tijdens onze open dag op zondag 2 april aanstaande kun je even langskomen! Ook dit jaar worden we weer gesponsord door STEIN Advocaten en levert ZLTB een clubbijdrage van EUR 10,- per item. 

Prijslijst:
Polo junior: EUR 17,50
Sweater junior: EUR 25,-
Polo senior: EUR 17,50
Sweater senior: EUR 30,-


foto van ZLTB.

Voor vragen en/of bestellingen kunt u terecht bij Petra van Werven (Petra_van_werven@hotmail.com)

woensdag 8 maart 2017, 20:08 uur
Nieuwe website
 Annemiek Loman  Social Media  78x gelezen
Zoals al een tijdje bekend is gaan wij werken met de nieuwe omgeving i.s.m. LISA. 

Helaas is het nog niet zo dat we gebruik kunnen maken van de nieuwe website maar dit is zeker wel in de maak. Wij verwachten dat we de site nog dit kwartaal in gebruik kunnen nemen. Maar zeker weten doen we het niet!

Als hier meer bekend over is zullen wij dit zo snel mogelijk met jullie delen.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur ZLTB 

 

dinsdag 28 februari 2017, 21:25 uur
Aanmeldformulier 2017
 Dave Lamberts  Algemeen  211x gelezen

Beste (aanstaande) leden, 

 Het aanmeldformulier 2017 kunt u hier downloaden!

 


Download bestanden
Aanmeldformulier 2017 256 KB (252x opgehaald)
vrijdag 20 januari 2017, 11:31 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Activiteiten
 Algemeen
 Competitie
 Handleidingen
 Jeugdhonk
 Kantine en bardienst
 Nieuwsbrief
 NOC/NSF jeugd en alcohol
 Parkonderhoud
 Privacy
 Recreanten competitie
 Rolstoel & G-Tennis
 Social Media
 Studenten bij ZLTB
 Tennishal
 Tennisles
 Tossavond
 Vacatures
 Webcam & Buienradar
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams