Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
18 okt. instructie Verantwoord Alcohol schenken
11 okt. Wintertraining 2017-2018
6 okt. Inschrijving voorjaarscompetitie 2018
28 sep. ALV - Jaarrekening
18 sep. OKTOBERFEST - 6 Okt.
31 aug. Update over de verwachte datum van de eerstvolgend
20 jul. Zwolse tennis kampioenschappen
20 jun. Vacature Parkcommisie
19 mei Vrijwilligersdienst, statiegeld en afkoop van vrij
9 mei Contributie 2017
22 apr. Clubkampioenschappen 2017
20 apr. Analyse clubkampioenschappen
1 apr. Zomertraining 2017
28 maa. Gereed maken van de banen
20 jan. Aanmeldformulier 2017
9 nov. ClubApp is online!
31 mei Lidmaatschap bij ZLTB
16 maa. Verbeteringen aan clubhuis en banen
14 sep. Schenktijden!
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Activiteitencommissie.jpg
PR-commissie.jpg
generatietoernooi 2013-3.jpg
Meest recente foto's
instructie Verantwoord Alcohol schenken
 Sanne Weijschedé  Kantine en bardienst  2x gelezen

Instructie Verantwoord Alcohol schenken.

Vanaf oktober / november 2017 geldt: wie een bardienst draait moet ook een certificaat verantwoord alcohol schenken behalen. Niet moeilijk, wel noodzakelijk!

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen.

Op de onderstaande website vind je informatie over op een verantwoorde manier alcohol te kunnen schenken.

https://www.nocnsf.nl/iva

Wanneer je de test maakt vragen wij je om afhangbord@zltb.nl in cc te zetten. Zo hebben wij een overzicht van iedereen die zijn certificaat heeft behaald!

Succes!

Groetjes, de kantinecommissie.Download bestanden
IVA en handboek inleidende  327 KB (3x opgehaald)


Werkzaamheden bardienst 509 KB (1x opgehaald)
woensdag 18 oktober 2017, 18:56 uur
Wintertraining 2017-2018
 Sanne Weijschedé  Tennisles  57x gelezen
Beste tennissers,

In de bijlage treffen jullie het trainingsschema voor de winterperiode 2017-2018. Maandag 9 oktober starten we met dit schema. Wij hebben ons best gedaan iedereen in te delen zoals aangegeven op de digitale inschrijfformulieren. Door de beperkte beschikbaarheid in de hal zijn we genoodzaakt ook een aantal groepen buiten te plaatsen of wekelijks te rouleren.


Een aantal opmerkingen:

-Tref je een vraagteken achter je naam? Dan hebben wij alleen een mondelinge bevestiging/opgave. Het verzoek is om je de komende week alsnog aan te melden via www.breakpoint.nu
-tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen
-op vrijdag 15 december komen de trainingen te vervallen i.v.m. een trainerscongres. Deze trainingen worden gecompenseerd of ingehaald.


Heb je vragen dan kun je het beste even contact met Wilco opnemen, liefst via de mail: wilco@breakpoint.nu
Je kunt met je vraag ook volgende week op de baan terecht bij je trainer.


Wij hebben er zin in, dus hopelijk tot volgende week allemaal!


Namens team Breakpoint,Jelle, Harold & Wilco

Download bestanden
Indeling wintertraining 2017-2018 303 KB (100x opgehaald)
woensdag 11 oktober 2017, 13:50 uur
Inschrijving voorjaarscompetitie 2018
 Sanne Weijschedé  Competitie  26x gelezen

Beste competitiespelers,

 

Let op! De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2018 is weer geopend. Vul nu snel het inschrijfformulier in en stuur dit naar tc@zltb.nl. Het formulier vind je bij de download onderaan dit bericht.

Wees er snel bij, want de inschrijving sluit 15 november. Je hebt verschillende opties om in te schrijven. Zo kan je vast meedoen, maar ook als invaller. Daarnaast is er een mogelijkheid om je individueel in te schrijven, maar ook als team. Het formulier zal hier meer duidelijkheid over geven. Vragen hierover kun je altijd stellen via bovenstaand emailadres.

 

We zien jullie inschrijving graag tegemoet!

 

Met sportieve groet

 

De TCDownload bestanden
Inschrijven voorjaarscompetitie 2018 34 KB (57x opgehaald)
vrijdag 6 oktober 2017, 10:21 uur
ALV - Jaarrekening
 Sanne Weijschedé  Algemeen  34x gelezen
De afronding van de jaarrekening van 2016 heeft onbedoeld vertraging opgelopen door volle werkagenda's van betrokkenen. De verwachting dat er eind september een ALV zal worden gehouden moet daarom worden bijgesteld. De penningmeester gaat de laatste hand leggen aan de gegevens, waarna de stukken met de kascommissie zullen worden doorgenomen. De ALV wordt bijeen geroepen met inachtneming van een termijn van tenminste 14 dagen. Houd u de website en e-mail in de gaten, de secretaris zal de uitnodiging tijdig melden. 

Met vriendelijke groet, het bestuur 

donderdag 28 september 2017, 19:38 uur


OKTOBERFEST - 6 Okt.
 Sanne Weijschedé  Activiteiten  64x gelezen

Wie doet er mee met het oktoberfest op vrijdag 6 oktober? :)

Aanmelden kan via ac@zltb.nl

 

maandag 18 september 2017, 06:49 uur
Update over de verwachte datum van de eerstvolgend
 Sanne Weijschedé  Algemeen  74x gelezen

Zoals u allen weet heeft ZLTB het een tijd zonder penningmeester moeten doen. Recentelijk is de rol van penningmeester toch ingevuld en zijn de jaarrekeningen behandeld. 

Vanwege de keuze om in het 1ste half jaar van 2017 prioriteit te geven aan een aantal administratieve verbeterslagen binnen onze vereniging, staat de afronding van de jaarrekening van 2016 na deze zomer gepland. Er is ondertussen veel gebeurd. Zo is in februari  de handmatige ZLTB-administratie omgezet naar een geautomatiseerde voorziening (KNLTB.Collect) voor de facturering van contributies. Tegelijkertijd is ZLTB vanaf maart overgestapt van een gedateerd en bewerkelijk boekhoudpakket naar een eigentijds en beproefd softwarepakket voor het beheren van de geldzaken van ZLTB (Twinfield).  En ten derde is eind april het oude kassaregister vervangen door een geïntegreerd en hedendaags kassasysteem dat koppelingen kent met de ZLTB-administratie. Met deze arbeidsintensieve maar belangrijke stappen is ZLTB weer klaar voor de toekomst.

En verder: eerder dit jaar zijn de jaarrekeningen van 2014 en van 2015 afgerond. En met de kascommissie besproken. Daarbij heeft de kascommissie geadviseerd om de jaarrekeningen van 2014, 2015 en ook die van 2016 in één keer in de ALV te behandelen. De jaarrekening van 2016 zal naar verwachting begin september worden afgerond. Aansluitend zal bespreking met de kascommissie daarover volgen. De verwachting is dat er eind september een ALV zal worden gehouden waarbij onder meer de jaarrekeningen 2014-2015-2016 staan geagendeerd. U ontvangt tijdig bericht via e-mail en website over de precieze datum.

Namens het bestuur van tennisvereniging ZLTB,

Harry Beumer en Robert Van Overvest 


donderdag 31 augustus 2017, 20:45 uur
Onderhoud baan 3
 Sanne Weijschedé  Parkonderhoud  81x gelezen

Momenteel worden er aan baan 3 onderhoudswerkzaamheden gedaan.

Daardoor is de baan niet te gebruiken tot maandagavond 31 juli.


donderdag 27 juli 2017, 13:48 uur
Zwolse tennis kampioenschappen
 Sanne Weijschedé  Algemeen  126x gelezen

Na de zomervakantie staat er weer een leuk toernooi op de planning namelijk de Zwolse tennis kampioenschappen. De ZTK zijn van 17 t/m 24 september.

Klik de onderstaande download voor meer informatie aan. Inschrijven kan via www.toernooi.nl. 

 


Download bestanden
Zwolse tennis kampioenschappen 503 KB (110x opgehaald)
donderdag 20 juli 2017, 07:07 uur
Jeugdkamp ZLTB op 7 en 8 juli 2017
 Sanne Weijschedé  Jeugdhonk  115x gelezen

Als ik aan kom fietsen ziet het er al gezellig uit. Een opgeblazen stormbaan op het grasveld, daarnaast een kring van tenten. Daarop en tussendoor allerlei krioelende jongeren en wat volwassenen. Het jeugdkamp mag dit jaar 36 deelnemers begroeten, met een leeftijd tussen 5 en 13 jaar. De jeugdcommissie heeft, samen met Breakpoint, weer eens flink uitgepakt voor wat toch wel het hoogtepunt van het seizoen genoemd mag worden. Het programma is uitdagend met tennis, spannende spelen en natuurlijk slapen in een tent met je maatjes vlakbij de tennisbanen.

Even het programma door nemen: vrijdag verzamelen om 4 uur. Tenten opzetten, zorg dat je een goed plekje krijgt. Rond 5 een tenniscircuit door de trainers Jelle en Wilco. Na het avondeten en wat ontspannen is er een levend stratego in het Clauspark. Dan worden rond half 10 de jongsten, (groep 2, 3 en 4) opgehaald door hun ouders. Het was een vermoeiende dag en ze kunnen lekker thuis in hun eigen bed slapen.

Voor de ouderen wordt het dan echt uitdagend: het smokkelspel. Daarvoor moet het wel donker zijn en is het Engels werk een perfecte locatie. De jeugd moet zakjes met wit poeder (!) vanuit 2 kanten van het bos naar een centraal punt smokkelen. Echter, de douaniers zijn de tegenstanders die hen kunnen tegenhouden. En dat alles in een donker bos. Daarna nog een potje lasergamen, dus het is begrijpelijk dat de laatsten pas tegen half 2 in slaap vallen. Zoveel om over na te praten. Wat onbegrijpelijk is: rond 5 uur in de vroege ochtend staan de eersten alweer te tennissen. Echte dauwtrappers. Wat een enthousiasme en energie! Rond half 7 wordt iedereen gedwongen op te staan, daartoe aangemoedigd door de vroege vogels. Ach ja, het is licht en het is een feestweekend, waarom nog langer snurken?

Bij de begeleiders valt nu een duidelijk onderscheid te maken tussen de tentslapers en de thuisslapers. De fitheid verschilt nogal. Alles voor de pret van de jeugd. Na het ontbijt wordt de stormbaan opgebouwd met enige vertraging. Daarna zijn de kids alweer snel terug te vinden op de banen, op de wip of met een voetbal lekker op het gras, 2 teams zijn snel gevormd. Er staat ranja klaar en appeltjes voor de resterende dorst.

Tenslotte om 10 uur verzamelen, want een bijna professionele clinic staat voor de deur. Tien volwassen spelers uit de beste dames- en herenteams zijn opgetrommeld om de jongelui weer een stapje verder te helpen. Frank, Danny, Jeroen, Sander, Emma, Wilco, Marianne, Robert, Marijke en Wilco staan te trappelen om hun tenniskunde door te geven op een speelse manier. Elk neemt 4 jeugdspelers onder zijn/haar hoede en er wordt regelmatig doorgedraaid.

Het festijn wordt afgesloten met een broodje knak en daarna moet iedereen nog even helpen met de tenten opruimen. Het was een zeer geslaagd kamp met dank aan de inzet van de alle aanwezigen. De jeugd zal vast thuiskomen met vele sterke verhalen en vanavond slapen als een roos.

Frans van Delft


donderdag 20 juli 2017, 07:03 uur 0 reacties (reageer)
Your hosting Peperbus toernooi eindigt zonnig.
 Sanne Weijschedé  Activiteiten  129x gelezen

Vandaag was alweer de finaledag van het open toernooi georganiseerd door een enthousiaste toernooicommissie bij ZLTB. En het zonnetje scheen. Dat was goed nieuws voor de organisatoren want de afgelopen dagen moest regelmatig uitgeweken worden naar andere parken vanwege de overvloedige regenval, vooral op woensdag. De regenmeter gaf toen al snel 30 mm aan. Te veel voor de gravelbanen. Gelukkig sprongen andere clubs bij, tot Meppel aan toe. Met dank daarvoor. Zo lukte het toch alle wedstrijden te spelen en iedereen aan bod te laten komen.

Op zondag dus de afsluiting. Een gezellige drukte rond de banen. Zonnetje, een windje en het was goed toeven op het terras met een drankje van de bar of een warm hapje van de barbecue. De laatste wedstrijden in alle categorieën brachten veel mensen op de been. Gewone toeschouwers, clubgenoten, maar ook vrienden, vriendinnen, ouders en kinderen.  Er kan met een goed gevoel teruggekeken worden. Wederom een geslaagd toernooi dankzij de inzet van vooral de Peperbus- commissie en vele andere vrijwilligers. Het zal even wat rustiger worden rond het tennispark. De zomervakantie komt eraan.

FvD


dinsdag 4 juli 2017, 08:22 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Activiteiten
 Algemeen
 Competitie
 Handleidingen
 Jeugdhonk
 Kantine en bardienst
 Nieuwsbrief
 NOC/NSF jeugd en alcohol
 Parkonderhoud
 Privacy
 Recreanten competitie
 Rolstoel & G-Tennis
 Social Media
 Studenten bij ZLTB
 Tennishal
 Tennisles
 Tossavond
 Vacatures
 Webcam & Buienradar
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams